Utveckla verksamheten med smart teknik

Att driva företag är spännande och svårt. Konkurrensen är hård och det är mycket som ska falla på plats för att lyckas. Tiden räcker inte till för att göra allt själv och därför är det viktigt att använda sig av smarta tjänster. Här hittar du tips på tekniska lösningar som hjälper dig att utveckla företaget.

Automatisera kommunikationen

Kommunikationen med kunder är mycket viktig för företag, men det kan även vara tidskrävande. Som tur är finns det en smart tjänst som kallas marketing automation, vilket är en automatiserad teknik som sköter kommunikationen med kunder via mejl och sms. Företaget Ungapped erbjuder tekniska lösningar som gör det möjligt för dig som företagare att bygga automatiska kommunikationsflöden. Med deras marketing automation-lösningar kan du automatisera dina processer för e-post, sms, event och webb. Det skapar många fördelar för din digitala marknadsföring, framför allt minskar manuellt arbete och effektiviteten ökar. Det frigör resurser till andra arbetsuppgifter. Dessutom får du ofta bättre resultat av marknadsföringen om du använder ett automationsverktyg med avancerad teknik och standardiserade processer.

Skicka nyhetsbrev regelbundet

Nyhetsbrev är ett effektivt sätt att nå ut till nya och befintliga kunder. Statistik visar att 97 % av alla svenska internetanvändare använder e-post och drygt två tredjedelar (68 %) använder e-post dagligen. Det gör e-post till en mycket viktig kommunikationskanal oavsett om du driver företag inom turism, e-handel eller något annat område. Med ett nyhetsbrev ser du till att hålla dina kunder och intressenter uppdaterade om nyheter, produktlanseringar och annat gällande ditt företag och bransch. Gör en plan för nyhetsutskicken och se till att skicka nyhetsbreven regelbundet.