Byggfirma – Så sparar du pengar!

Har du en byggfirma eller markentreprenad har du säkerligen en hel del att göra om dagarna. Allt fler svenskar väljer idag att anlita byggfirmor för att få hjälp med renovering i hus och trädgård. Det finns även många företagare och fastighetsägare som är i behov av professionell hjälp med sina byggen, t.ex. när fastigheten ska renoveras.

Men det betyder inte att ekonomin i byggföretaget ser ut som du önskar. Med våra smarta och praktiska knep kan du med firma i byggbranschen enkelt spara in mer pengar.

3 tips för att spara på företagets ekonomi

1. Hyr istället för att köpa

Som byggfirma kommer du vara i behov av många olika maskiner för att kunna utföra ditt jobb. Vi rekommenderar att du väljer maskinuthyrning istället för att köpa dina maskiner. Hos Kendrill kan du hyra alla möjliga maskiner som lämpar sig utmärkt för berg- och betongarbeten, allt till riktigt låga kostnader.

2. Förhandla med leverantörer

Våga förhandla med dina leverantörer! Har ni ett bra och starkt samarbete vill ingen förlora den andra parten. Att förhandla kan göra att du får rabatterade priser nästa gång du behöver beställa in material.

3. Se över företagstjänsterna

Behöver du verkligen alla företagstjänster som du har idag? Se över tjänsterna du betalar för och säg upp eller skippa allt som är onödigt. Det är skillnad på att vilja ha och behöva!