Kontorshotell erbjuder en dynamisk och kreativ arbetsmiljö

Det är många företag som är enmansföretag. Att hela tiden arbeta själv kan ibland kännas ensamt och långtråkigt. Om du hör till skaran av företagare som saknar socialt utbyte ska du gå in på helio.se som erbjuder kontorsplatser. Helio erbjuder kontor och mötesrum i Stockholm och Malmö. Du kan bli medlem hos Helio och därigenom ha möjlighet att arbeta på alla deras kontor. Du får förutom en trevlig plats att arbeta på även frukt, kaffe och den bästa tänkbara internetuppkopplingen.

Nätverka på kontorshotellet

En annan fördel med just Helio är att de bjuder in alla sina medlemmar till olika träffar. Dessa träffar är perfekta tillfällen om du vill lära känna nytt folk och vidga ditt nätverk. Men du kan även bygga ett större nätverk genom att sitta och jobba på ett kontorshotell. Där kan du stöta på likasinnade. Du kan även träffa nya kunder och samarbetspartners. En annan fördel är att du har någon att prata med på fikarasten. Bara det sociala utbytet kan betyda enormt mycket. Du får helt plötsligt ett sammanhang och ingår i en gemenskap även fast du driver ett eget företag. Det bästa är också att du kan sitta och arbeta hemma om du önskar. Att mixa och byta miljö kan vara precis det du behöver.

Flexibla avtal

Kontorshotell som Helio erbjuder bra flexibilitet när det kommer till bindningstider. Du kan inte sällan hyra en kontorsplats utan att binda upp dig flera månader. Du kan läsa allt om bindningstider på helio.se. När det finns möjlighet att hyra en kontorsplats på kort sikt kan du alltid anpassa kontorsbehovet efter din verksamhet. Om du står i valet mellan att hyra en kontorsplats på ett kontorshotell och ett vanligt kontor kan du spara mycket tid och pengar på att välja kontorshotell. Du slipper bland annat att tänka på olika kringkostnader.