Jämför företagslån innan du väljer

Det finns inget som är lika viktigt som att jämföra lån innan man väljer att skriva under ett avtal. Om du tar på dig ett lån utan att läsa villkoren kan det stå dig mycket dyrt i slutändan. Genom att jämföra lånet till företaget minskar du risken för att bli besviken och kan få ett lån med en ränta och avbetalningsplan som ditt företag klarar av.

Det är inte bara privatpersoner som kan behöva ansöka om ett lån. Det är minst lika vanligt med företagslån till både små och stora företag. Med ett företagslån kan du täcka upp för oförutsedda utgifter, utveckla din verksamhet, ta in nya produkter eller investera i företagsfordon. Med hjälp av Lendo kan du snabbt och enkelt jämföra lån från olika banker för att hitta det som passar dig bäst!

Därför ska du jämföra lån

Känns det jobbigt att behöva jämföra företagslån? Oroa dig inte. Idag finns det så smarta lösningar som sköter allting åt dig. Det enda du behöver göra själv är att ha koll på företagets alla siffror och ekonomi. Det kan även vara en god idé att säkerställa att företaget har en bra återbetalningsförmåga och kreditvärdighet, för att på så sätt få så bra villkor som möjligt.

Varför ska man då jämföra lån? Ja, det är helt enkelt för att slippa betala mer än du behöver. Både ränta, administrativa avgifter, fakturaavgifter, effektiv ränta och uppläggningsavgift kan variera väldigt kraftigt. När du jämför säkerställer du att du får det billigaste lånet du blir erbjuden.